★★★★★
// Anmeldereksemplar fra forlaget Screaming Books //

Den danske oversættelse af Catriona Wards Sidste hus på Needless Street er en bog, som jeg har ventet længelsfuldt på i år. Ja, faktisk har jeg glædet mig til at læse den, siden jeg vendte sidste side i Sundial, som var en af årets bedste læseoplevelser sidste år.

Catriona Ward er en eminent horror-forfatter, som kombinere psykologi med helstøbt uhygge, og jeg er vild med det.

Sidste hus på Needless Street af Catriona Ward

I sidste hus på Needless Street bliver vi præsenteret for de tre beboere i et hemmelighedsfuld, tilskoddet hus for enden af vejen. En mandlig enspænder, en pige, som ingen har set, og en talende huskat. Fælles for de tre er, at de er bundet sammen af en grusom og hjerteskærende forhistorie, som kan have paralleller til en række tilfælde af børn, der forsvinder fra den lokale sø.

Catriona Ward er en ny yndlingsforfatter

Catriona Ward har en evne til at balancere på en hårdfin balance mellem rendyrket ondskab og empatisk dybde i sine karakterer. Du bliver lullet ind i en fortælling, hvor du absolut ikke kan forudse, hvad der venter forude, og flere gange tager historien en chokerende drejning. Det er mørkt og dystert, og midt i det hele får du også dit hjerte knust en lille smule.

Sidste hus på Needless Street er for dig, der er klar på et gåsehudsfremkalde hjernespind, der tager dig med til en afkrog af den menneskelige psykologi, som du slet ikke vidste fandtes. Endnu en velskrevet pageturner fra det, der hurtigt er blevet en af mine absolutte yndlingsforfattere.

Give me more!